sl Slovenščina

Superfinalist tematskega sklopa ESG programa Best of the Best 2022  je projekt Skupaj gradimo družbo znanja in blagostanja

Na današnjem Special edition Coffee to Connect smo razglasili zmagovalca tematskega sklopa ESG, v okviru projekta Best of the Best. Največ glasov žirije in publike je prejel skupni projekt Skupaj gradimo družbo znanja in blagostanjaNovartis v Sloveniji in Univerza v Ljubljani. Čestitamo!

Pri Novartisu v Sloveniji in Univerzi v Ljubljani se zavedajo priložnosti, ki izhajajo iz skupnega poslanstva in se pri tem osredotočajo na aktivnosti za razvoj mladih. S projektom so med drugim dosegli manjšo zadržanost posameznih centrov znanja pred odprtim sodelovanjem in zmanjšanje stopnje birokratizacije, večjo povezanost strokovnjakov na posameznih ekspertnih področjih in pripravljenost podjetij za dolgoročno povezovanje, ki krepi inovacijsko sposobnost sodelujočih in v širšem pomenu prispeva k višji kakovosti življenja za vse.

Za velik prispevek k trajnostni družbi in za sodelovanje pri programu Best of the Best 2022 se zahvaljujemo tudi Zavarovalnici Triglav za projekt Zavarujmo prihodnost!

Predstavitve projektov si lahko še enkrat ogledate na:

Novartis v Sloveniji in Univerza v Ljubljani – Skupaj gradimo družbo znanja in blagostanja 

Zavarovalnica Triglav d.d. – Zavarujmo prihodnost

 

Veselimo se tudi novembra, ko bomo v okviru projekta Best of the Best izpostavljali najboljše prakse v tematskem sklopu INOVATIVNOST.