sl Slovenščina

Biti agilen ni več le modna muha. Agilnost je močno poslovno orodje, ki se je že dobro zasidralo v naša življenja. In ker živimo v poslovnem svetu, ki se nenehno spreminja, imamo za vas vprašanje: se boste prilagodili ali boste zaostali?

AmCham Slovenija je ponosni partner agilne konference Agile Slovenia, ki jo prireja CorpoHub in kjer se bodo predstavili najpogumnejši agilni kapitani, ki bodo udeležencem konference pomagali najti pravo ravnovesje ter bolje razumeti raznovrstne agilne teme. Nastopili bodo strokovnjaki iz podjetij kot so Spotify, IBM in LEGO, ki bodo razkrili, kako agilnost vpliva na podjetja in industrijo ter kaj morate je potrebno storiti zdaj, da se pripravite na prihodnost.

Poleg izjemnih govorcev, ki jih bo letos gostil Kapitan Agile, bosta potekali še dve delavnici, “The why of Scrum” in “Team Kanban practitioner”.

Pridružite se čarovniji, prebojem in inovacijam, ki se zgodijo, ko se agilna plemena združijo in se pridružite konferenci Agile Slovenia, ki bo potekala 21. in 22. oktobra 2021.

Celoten program konference si oglejte TUKAJ. Prijavite se lahko TUKAJ.

Člani AmCham Slovenija imajo 10-odstotni popust pri plačilu kotizacije. Ob prijavi vpišite kodo AmCham10.