sl Slovenščina

24. marca 2022 bo v Ljubljani potekala konferenca Digital Commerce Summit, edinstvena regionalna konferenca o razvoju spletne prodaje, kjer je AmCham Slovenija Business Community Partner.

Obvladovanje spletnih prodajnih kanalov in relevantne tehnologije so postali ključ uspeha in učinkovitosti igralcev na trgu ter zadovoljstva kupcev. Digitalizacija poslovanja, iskalne in oglaševalske tehnologije ter dobre prakse, povezovanje platform, prodaja preko meja in učinkovit nastop ter interakcija prek družabnih omrežij so teme, kjer se sprejemajo ključne poslovne odločitve. Izzivi so neverjetni, znanje je nujno osveževati, meje tehnologije in trgov niso več ovira.

Digital Commerce Summit bo gostil top govorce ne samo iz regije temveč globalno. Nastopili bodo vrhunski lokalno in mednarodno priznani govorci iz Googla, Amazona, DHL, SearchNode, Hunch, LeanPay, spletne tržnice – marketplaces kot so Glovo, Bazzar, Ananas, Mimovrste in vplivneži, ki znajo Facebook, TikTok, YouTube objave preliti v prodajo. Spoznali bomo najnovejše trende, dobre prakse, tehnologije in izkušnje, ki ločujejo odlične od dobrih.

Združili bomo celotni ekosistem spletne prodaje in z vami delili najboljše prakse za soočenje z izzivi, ki jih prinaša prodaja v lokalnem, regionalnem in globalnem okolju. Digital Commerce Summit bo povezal okoli 300 strokovnjakov spletne prodaje in marketinga, trgovcev, poznavalcev logistike in plačilnih platform, družbenih vplivnežev, predstavnikov agencij in svetovalcev ter ponudnikov inteligentnih rešitev za optimizacijo spletnega poslovanja.

Ker je AmCham Slovenia Business Community Partner dogodka, vsi člani AmCham Slovenija lahko dobite posebni popust na kotizacijo.

Promo koda za 90 EUR popusta na veljavno kotizacijo: AMCHAM