sl Slovenščina

Na AmChamu je letos mesec oktober namenjen najboljšim poslovnim praksam, Best of the Best 2024.

Program Best of the Best smo oblikovali kot vodilo, navdih in pomoč pri prenosu novih znanj in pozitivnih poslovnih izkušenj. Vsako leto imamo misijo, da v slovenskem prostoru poiščemo in izpostavimo najboljše poslovne prakse iz različnih področij, finalisti pa se nato potegujejo za naziv najboljšega med najboljšimi. Tudi letos nam je uspelo najti devet izjemnih kandidatov.

Devet projektov predstavljamo v posameznem tednu vsakega sklopa. Začeli smo s Tednom motivacije (7. 10. 2024 – 11. 10. 2024).

 

Letos so se med finaliste tematskega sklopa MOTIVACIJA uvrstili:

❤️‍🔥 Danfoss Trata – Women in STEM

❤️‍🔥 Iskraemeco – Naj zaposleni

❤️‍🔥 Novartis – Novartisov regijski BioCamp – ZMAGOVALEC TEMATSKEGA SKLOPA MOTIVACIJA

 

Po objavi zadnje predstavitve se je odprlo digitalno glasovanje, ki je potekalo do petka, superfinalista pa smo oznanili na petkovem Best of the Best Talk.

Žirijo in publiko je letos najbolj motiviral projekt podjetja Novartis – Novartisov regijski BioCamp!

Novartisov regijski BioCamp je tridnevni dogodek, ki perspektivnim študentom s področij STEM in poslovnih ved nudi edinstveno priložnost za pridobivanje znanj in razvoj kariere. Dogodek, ki povezuje znanost in poslovno prakso, mladim omogoča vpogled v delovanje Novartisa in farmacevtske industrije. Za mlade talente je BioCamp priložnost, da se seznanijo s prelomnimi inovativnimi terapijami, kot so celične ali radioligandne terapije. Na dogodku Novartisovi zaposleni in zunanji partnerji z udeleženci delijo znanje, praktični del pa vključuje skupinsko reševanje realnih izzivov farmacevtske industrije pod mentorstvom strokovnjakov. Tako skrbijo za razvoj zunanjih in lastnih talentov.

 

Nadaljujemo s tednom SODELOVANJA, ki bo potekal od 14. 10. 2024 – 18. 10. 2024, zaključujemo pa s tednom INOVATIVNOSTI (21. 10. 2024 – 25. 10. 2024).

*Zmagovalci posameznega sklopa postanejo superfinalisti in se potegujejo za naziv najboljšega med najboljšimi, Best of the Best. Izbor najboljše prakse leta poteka v sklopu zaključnega dogodka.