sl Slovenščina

Dragi člani in prijatelji AmCham Slovenija,

pridružite se nam na najbolj navdihujočem AmCham Poslovnem zajtrku leta.

Predstavili bomo tri najboljše poslovne prakse, superfinaliste tematskih sklopov inovativnost, motivacija in ESGT, programa Best of the Best 2023 in skupaj izbrali najboljšega med najboljšimi.

Zablesteli bodo vsi dosežki in napredki tekočega leta, nazdravili pa bomo tudi prihodnosti in vizionarjem, ki jo krojijo.

Na posebnem prazničnem AmCham Poslovnem zajtrku bomo tokrat bolje spoznali tudi AmCham Poslovno liderko in Poslovnega liderja leta 2024, prejemnika poslovnega priznanja prihodnosti, ki na predlog mladih iz platforme YOUNG osvetljuje vzorništvo, poslovno voditeljstvo in kulturo dialoga.

Na odru odličnosti bosta Anita Ogulin in Jure Leskovec, ki sta s svojo prebojno miselnostjo navdih sedanjosti in prihodnosti ter predstavljata gonilno silo pozitivnih sprememb.

AMCHAM POSLOVNI LIDER IN POSLOVNA LIDERKA LETA

 

Mag. Ajša Vodnik bo tokrat v vlogi raziskovalke zanimivih osebnih in liderskih zgodb. Odkrivala bo iskrive vizije, izzive in uspehe poslovnega vodenja.

✨ NAJBOLJŠE POSLOVNE PRAKSE LETA ✨

 

Tokrat se bomo družili v četrtek, 7. decembra 2023, od 9.00 do 10.45 v Grand Hotelu UnionMiklošičeva cesta 1, 1000 Ljubljana.

 

Vabljeni, da skupaj zaključimo leto s praznovanjem navdihujočih trenutkov poslovne odličnosti.

*Dogodek bo potekal v slovenskem jeziku s simultanim prevodom v angleščino.

 

Za več informacij in prijavo nas prosimo kontaktirajte na: office@amcham.si