sl Slovenščina

V sodelovanju z Blejskim strateškim forumom vas vljudno vabimo, da si v koledarju označite prvi AmCham Poslovni zajtrk po poletju: Okoljska, družbena in upravljavska (ESG) načela: obveza ali trend? Vloga gospodarstva v današnji družbi.

 

Pri opredeljevanju vloge gospodarstva v današnjem svetu, ki se je znašel v obdobju nenehnih izzivov, so okoljska, družbena in upravljavska načela ključna. Spopadanje s posledicami nedavnih svetovnih dogajanj – energetske krize in pomanjkanja v dobavnih verigah, psiholoških posledic, ki jih je pustila pandemija, okoljske krize ter trenutnih družbenih in političnih nemirov, bo dolgotrajno in naporno. Gospodarstvo lahko v teh časih igra ključno vlogo pri zagotavljanju normalnosti in stabilnosti ter krepitvi zaupanja. Okoljska, družbena in upravljavska merila (ESG) niso več le »trend«, temveč postajajo ključni element delovanja.

-Kakšna je vloga gospodarstva v današnjem svetu?

-Kako ESG ustvarjajo vrednost gospodarstvu?

-Kako lahko podjetja zagotovijo, da bodo njihova prizadevanja na področju ESG prinesla spremembe v podjetju in družbi?

-Kakšna je vloga države?

 

Pridružite se nam pri izjemni debati z zanimivimi gosti,  v torek, 30. avgusta 2022, od 9.00 do 10.15, v Rikli Balance hotelu na Bledu

◾ Pogovor bo vodila mag. Ajša Vodnik, generalna direktorica AmCham Slovenija in podpredsednica AmChams in Europe.

 

◾ AmCham Poslovni zajtrk je del Blejskega strateškega foruma 2022, z naslovom “Vladavina moči ali moč pravil”.

Več TUKAJ.

 

◾*Prijava je obvezna.