sl Slovenščina

 

V torek in sredo so potekala spoznavna srečanja s kar 162 mladimi liderji in liderkami, ki sestavljajo 14. generacijo AmCham Young Professionals™️. Na prvih dveh uvodnih srečanjih so se udeleženci seznanili s platformo YOUng, vzpostavili vezi, ki bodo v prihodnosti prinesle neverjetne priložnosti in se predstavili tudi pred kamero.

Ajša Vodnik, generalna direktorica AmCham Slovenija in soustanoviteljica platforme AmCham YOUng je novi generaciji zaželela dobrodošlico, skupaj s predstavniki 13. generacije, ki se je poimenovala “Lucky 13”. Svoje izkušnje in nasvete so z novo generacijo delili: Barbara Kramar, Novartis v Sloveniji;  Dara Dobrijević, BE-terna; Matija Prijatelj, A1 Slovenija; Nikolaja Frece, A1 Slovenija in Urh Vamberger, Corwin. 

Ekipa AmChama je poudarila, da vsaka generacija nosi odgovore in inspiracijo ter da prav vsak posameznik v generaciji doda kamenček mozaiku izjemnih odnosov. Udeleženci 13. generacije so izrazili hvaležnost programu, ki tvori skupnost mladih ljudi slovenskega poslovnega prostora in obogati ne le karierno, ampak tudi s prijatelji. Zaupali so nam, da program vidijo kot mrežo odnosov ter priložnost za razvijanje intuitivne zavesti in krepitev notranjega vesolja. 

Zanimiv preplet izkušenj z novimi idejami nas je navdal z novim valom inspiracije in energije. 14. generacija nas je uspela prepričati, da bo nadaljevala tradicijo izjemnosti programa in ponovno spletla čarobno zgodbo. 162 obetavnih mladih liderjev in liderk bo s pozitivno energijo in zagnanostjo skupaj ustvarjalo spremembe ter si prizadevalo za boljšo poslovno prihodnost. 

Vsi udeleženci 14. generacije so se predstavili tudi pred kamero. Septembra jih boste tako na našem Youtube kanalu lahko spoznali tudi vi! ▶️