en English

Dodajamo življenje dnevom – darujmo hiši hospica! Vabljeni na dobrodelni koncert v soboto, 26. januarja, ob 19. uri.

Upanje in svetlobo nosijo na svojih krilih prav umetniki, kulturniki! Terrafolk so znani po tem, da v glasbo vključujejo spontan humor in veselje do življenja. Oni nas znajo popeljati iz stereotipnih, temačnih predstav o umiranju. Kot nam je rekel Danijel Černe Mystica: Njim pomeni delovanje hospica hvalnico življenju, ki omogoča ljudem dostojanstven odhod.

Na koncertu bodo kot njihovi gostje nastopili še:

Lukas Zuschlag in Ana Klašnja, baletna solista SNG Opera in balet Ljubljana, s pas de deuxom na tango Astorja Piazzolle ob živi spremljavi harmonike Marka Hatlaka.

Polona Udovič, pevka , violistka in violinistka, edinstvena interpretka latinske in fado glasbe.

An Černe, desetletni deček, ki je s svojim zvonkim in lepim glasom ter igranjem na flavto osvojil že vrsto nagrad.

Nastopil bo tudi Boris Cavazza s čudovito pesmijo slovesa, ki jo je posvetil svoji pokojni Mojci, pa zdravniki Camerate Medice z dirigentom Francem Avsenekom. Z nami bosta še predsednik zdravniške zbornice dr. Andrej Možina, ki bo nagovoril koncertno občinstvo, in Manca Košir, dolgoletna prostovoljka hospica.

Prijazno vabljeni,

Hiša hospica

Vstopnice:

Cena: 20 EUR, 30 EUR in 50 EUR

Blagajna SNG Opera in balet Ljubljana (vhod s Cankarjeve ulice), pon.-pet., 10.00-17.00, ter uro pred predstavo, T: 01 241 59 59, 031 696 600; www.opera.si

Eventimova prodajna mesta ( Petrol, Pošta, Big Bang …) in po internetu www.eventim.si

Na sedežu društva v Ljubljani, na Gosposvetski 9, T: 01 244 44 92, in v Hiši hospica na Hradeckega 20, T: 01 420 52 60, več na www.drustvo-hospic.si